400 persones reben la Llum de la Pau recordant la crisi de les persones refugiades

Aquest diumenge 11 de desembre es va celebrar l’acte de rebuda de la Llum de la Pau de Betlem a Sant Celoni amb 400 participants.

Llum de la Pau 2016, Sant Celoni

L’acte, organitzat per l’AEiG Erol i l’Àmbit d’Espiritualitat de MEG, Joves la Salle, la Salle Sant Celoni, i la Pastoral de la Salle Catalunya, va acollir unes 400 persones al municipi de Sant Celoni vingudes d'arreu del territori. Ja que es va comptar amb la participació de membres de totes les demarcacions de MEG.

Enguany la rebuda de la Llum de la Pau es va celebrar sota el lema “Per un mar de pau” per tal de denunciar la problemàtica de les persones refugiades i les crisis migratòries. Amb el mar com a eix conductor de l’acte, la Plaça de la vila de Sant Celoni es va guarnir amb un vaixell de paper gegant, presentat amb un conte narrat, centenars de vaixells de paper petits decorant els balcons i un mapa del Mar Mediterrani fet d'espelmes.

L’acte va servir també per celebrar el 25è aniversari de Joves La Salle. En els propers dies, la Llum de la Pau s'anirà escampant arreu de pobles i ciutats de Catalunya gràcies a actes organitzats per escoltes i guies de diversos punts del país.